THE  GARDEN’S  JEWEL,  2016

THE GARDEN’S JEWEL, 2016

THE  GARDEN’S  JEWEL,  2016

THE GARDEN’S JEWEL, 2016

Tree-­house  /  Sculpture shell  in  polyester  resin,  steel,  glass,  covering  skin  in  stainlees  steel  welded  modules.
Permanent  project,  Grenoble,  France

Team:  Galleria  Continua  San  Gimignano  /  Beijing  /  Les  Moulins  /  Habana,TOMO  Architects  (Milan),  Facemarine  (Lecco),  Erreuno  (Prato)

The Garden’s Jewel is an installation/tree house in Grenoble, France. It’s part of his series of idealized dwelling systems up on the trees or on wheel, small spaces designed around the idea of caravan, trailer, roulotte, combining sculpture and the tradition of utopic architecture. Loris Cecchini engages its audience and temporary inhabitants, on public-private grounds, in geopsychic practices.

photo: Quentin Simon
Ref:
Date:
Location:
Photographer: